Bruda Panzió - Kiadó szállás, apartman Budapest, Pesterzsébet

Bruda Panzió
Bruda Panzió
Bruda Panzió
Bruda Panzió
Kedvező árak
Családbarát kialakítás
Jó elhelyezkedés
Saját fürdőszoba

Szobaárak

Gyermekbarát panziónkban 2 éves korig díjmentesen szállhatnak meg vendégeink. Cégeknek és csoportoknak kedvezményt biztosítunk!

A kiemelt turisztikai időszakokban érdeklődjön az aktuális árakról és foglalja le szállását mielőbb.

1 fő 12.990 Ft/éj
2 fő 15.990 Ft/éj
3 fő 18.990 Ft/éj
   
Apartman 1 fő részére 14.990 Ft
Apartman 2 fő részére 17.990 Ft
Apartman 3 fő részére 18.990 Ft

 

Fűtési szezonban a szobáinkban díjmentesen 20°C-ot biztosítunk. Magasabb hőmérséklet-igény esetén kérhető kiegészítő fűtés külön térítés ellenében.

Fűtés/Hűtés/éj/szoba (Légkondícionáló) 2.000 Ft

 

Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 400 Ft/fő.

Árlistánk szobaárai az alábbi kiemelt időszakokra nem érvényesek.

  • Forma 1 Magyar Nagydíj 2023.07.18.- 2023.07.21

A Bruda Panzió különlegessége többek között az, hogy nálunk kortól függetlenül, minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási format. Így, nem is szaporítva tovább a szót, mondják el ők, hogyan érezték magukat a nálunk eltöltött idő alatt:

“Mivel a használatból adódóan diszkréciót kértem, ezt tökéletesen megkaptam. Gyors, segítőkész, előzékeny kiszolgálás. Biztos vagyok benne, hogy egyéb kéréseimet is ilyen színvonalon szolgálták volna ki. Legközelebb is Őket választom, és ajánlom mindenkinek.”

“Rendkívül barátságos, udvariasak, csak ajánlani tudom, ha valakinek hirtelen kell szállás. Rugalmas kapcsolatfelvétel, teljes kiszolgálás, ennyi pénzért megérte bőven. Máskor is megyek!” Balogh József, Fehérgyarmat

“Kedves vendég fogadtatásban volt részünk, minden biztosítva volt számunkra. Szívesen segítettek a tájékozódásban, s az értékeinket is nyugodtan ott hagyhattuk a szobákban, mivel mindenre vigyáztak. Szinte minden kívánságunkat megkaptuk a szállásadótól.” Bugarszki Krisztián, Mohács

Szallas.hu értékelés

Bruda Panzió Budapest
Kiváló
értékelés 203 vélemény alapján