Bruda Panzió - Kiadó szállás, apartman Budapest, Pesterzsébet

Szőnyegtisztítás
Szőnyegtisztítás
Kárpittisztítás
Árak
Kedvező árak
Családbarát kialakítás
Jó elhelyezkedés
Saját fürdőszoba

Szobaárak

Gyermekbarát panziónkban 5 éves korig díjmentesen szállhatnak meg vendégeink. Cégeknek és csoportoknak kedvezményt biztosítunk!

A kiemelet turisztikai időszakokban érdeklődjön az aktuális árakról és foglalja le szállását mielőbb.

1 fő 7.000 Ft/éj
2 fő 9.000 Ft/éj
3 fő 10.000 Ft/éj
   
Apartman 1 fő részére  8.000 Ft
Apartman 2 fő részére 10.000 Ft

 

Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó, ami 400 Ft/fő.

Igény szerint reggeli és/vagy vacsora (a szoba ára nem tartalmazza az étkeztetést).

A Bruda Panzió különlegessége többek között az, hogy nálunk kortól függetlenül, minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási format. Így, nem is szaporítva tovább a szót, mondják el ők, hogyan érezték magukat a nálunk eltöltött idő alatt:

“Mivel a használatból adódóan diszkréciót kértem, ezt tökéletesen megkaptam. Gyors, segítőkész, előzékeny kiszolgálás. Biztos vagyok benne, hogy egyéb kéréseimet is ilyen színvonalon szolgálták volna ki. Legközelebb is Őket választom, és ajánlom mindenkinek.”

“Rendkívül barátságos, udvariasak, csak ajánlani tudom, ha valakinek hirtelen kell szállás. Rugalmas kapcsolatfelvétel, teljes kiszolgálás, ennyi pénzért megérte bőven. Máskor is megyek!” Balogh József, Fehérgyarmat

“Kedves vendég fogadtatásban volt részünk, minden biztosítva volt számunkra. Szívesen segítettek a tájékozódásban, s az értékeinket is nyugodtan ott hagyhattuk a szobákban, mivel mindenre vigyáztak. Szinte minden kívánságunkat megkaptuk a szállásadótól.” Bugarszki Krisztián, Mohács

Szallas.hu értékelés

Bruda Panzió Budapest
Kiváló
értékelés 203 vélemény alapján